Nyinflyttad

Varmt välkommen som boende i bostadsrättsföreningen Räfsan 4, 5 & 6!

Här finns en lista på saker som kan vara bra att veta som nyinflyttad.

Bredband och TVHär kan du läsa hur du kopplar in ditt bredband.
Namnskylt – Kontakta SBC för att få namnskylten i trappuppgången uppdaterad med ditt namn.
SophämtningHär finns information om sophantering och grovsopor. Föreningen har grovsophämtning ett par gånger per år, vilket utannonseras i förväg. Se till att du enbart lägger sådant i miljösoprummet som hör hemma där!
Tvättstugor – Kontakta Sbc, kundtjanst@sbc.se, för att beställa/köpa ny bokningscylinder till tvättstugan.
Porttelefon – Kontakta Styrelsen, rafsan456@gmail.com, för att ändra telefonnummer i porttelefonen.

Vi hoppas att du ska känna dig välkommen i föreningen. Tveka inte att kontakta styrelsen om du har några frågor eller idéer kring hur vi kan göra boendet bättre och mer trivsamt för våra medlemmar.